Restauranten har prøvet at ændre menuen til julefrokosterne, men julen skal ikke være fancy. Den skal være traditionel, så der kommer sild, fiskefilet og lun leverpostej på tallerkenerne.
Copy link address
Hans Jørgensen hj@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Sild, fiskefilet og æg med karrymayonaisse hører til ved en julefrokost på Restaurant Skovbakken, og stort set alt er hjemmelavet, så Marian Teglborg bruger en del tid i køkkenet. Foto: Søren E. Alwan -
Så er der serveret. Julefrokostgæsterne holder fast i den mad, der hører en julefrokost til. Foto: Søren E. Alwan -
Øllet skal skumme, og snaps hører der også til, når Marian Teglborg og Restaurant Skovbakken holder julefrokoster. Foto: Søren E. Alwan -
Marian Teglborg og hendes medarbejdere tilbringer en del tid i køkkenet, for stort set alt til en julefrokost er hjemmelavet. Foto: Søren E. Alwan -
Skovbakken er mest kendt som selskabslokaler, men nogle fredage er der tapas og andre fristelser. Foto: Søren E. Alwan -
Marian Teglborg har været på Restaurant Skovbakken siden 1991. Foto: Søren E. Alwan