Restaurant Hærværk og restaurant Domestic drev sommerrestauranten på gården, men det blev for stort.
Copy link address
Expressbureauet express2@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
- Som årene gik, kunne vi også mærke på gæsterne, at de i højere grad ikke længere var bevidste om, hvor de var, og hvad nerven i oplevelsen egentligt skulle være, forklarer Søren Sørøver. PR-foto -
Det blev det muliges kunst, når omtrent 2500 restaurantgæster skulle mættes henover højsommeren.- Så meget havde vi ikke en jordisk chance for at dyrke i vores køkkenhave, fortæller Lone Landmand. PR-billede -
Parret har på Brandbygegaard har ifølge dem selv "valgt at vise vejen frem" og tager det store spring og gør Sommerrestauranten vegetarisk. PR-foto -
Det blev det muliges kunst, når omtrent 2500 restaurantgæster skulle mættes henover højsommeren.- Så meget havde vi ikke en jordisk chance for at dyrke i vores køkkenhave, fortæller Lone Landmand. PR-billede